Mrđa bi bez Vojvodine pio pivo u seoskom dragstoru

"Već ko zna koji put Mrđa zapravo pokazuje koliko je neinteligentan kad nije u stanju da pročita četiri rečenice nego potpisuje četiri papira koja su mu "poturena" i to u prisustvu dva advokata. Neka nabroji igrače koje smo prevarili, ali i neka objasni kako je raskinuo ugovor u Rusiji, kad je bio "hrabar" da se dočepa aerodroma. Zašto se onda nije žalio? Vojvodina ga je vratila u život, trpela ga, a kasnije je došao do reprezentacije. Da nije bilo Vojvodine, otvarao bi pivo na dvojku u svom selu kraj Vršca, a kako razmišlja i ponaša se, bolje da pripazi da se to ne obistini".

Rabrenović je istakao i da je Vojvodina Mrđi opraštala razne stvari kao što su bežanje iz karantina sa kojekakvim damama i da su od njega pokušali da naprave sportsku ličnost.

"To nam vraća na odvratan način. Pokušao je preko FS Srbije da naplati svoju glupost pa su mu rekli da to ne može, a sad želi preko Strazbura!? Vojvodina ima još niz nimalo lepih podataka o njegovom ponašanju, ali ćemo se truditi da ih ne obelodanimo jer smo klub koji komunicira isključivo dokumentima"
, poručio je Rabrenović a prenosi Mozzart Sport.

Pogledajte još