Strongmen:Georgiev se obogatio na druženju sa jednim ministrom!

Mediji izveštavaju da je pre nekoliko godina Vlado Georgiev pazario jahtu "Rinker", koju je platio dve stotine hiljada evra. Ova svađa mogla bi da dobije epilog i na sudu, jer je Georgiev tužio Strongmena zbog izjave da dotičnu jahtu Georgiev nije nikada u celosti isplatio.

- Vlado Georgiev "kupio" jahtu od mog poznanika na rate pa nikad dinar nije dao. Posle dve godine mu oduzeta, napisao je Strongmen.

Vlado Georgiev se nedugo zatim oglasio i oštro kritikovao tviteraša rekavši mu da je lažovčina:

- Ono kad si obična lažovčina. Šaljem tvit sa broda za jedan sat, a tebi ostaje da mi pljuneš pod prozor. Reketašu političara, napisao je Vlado kao odgovor Strongmenu.

Ovo je samo bio povod za vikend rat. Strongmen je kritikovao Vladu i zbog druženja sa aktuelnim političarima.

"Ja barem ne virim Mrkonjiću iz dupeta da čovek ne moze da se i*ere. U antičkoj Grčkoj stariji tipovi su voleli da se "druže" sa mlađim momcima. Evo mrka I @VladoGeorgiev su u odličnim odnosima. Kako meni može da drži moralnu pridiku @VladoGeorgiev čovek koji viri iz svih moralnih i drugih otvora na koridoru. Ja ne želim da budem u prepisci sa @VladoGeorgiev čovekom koji se obogatio na svom druženju sa jednim ministrom", napisao je Strongmen.

Na sve ovo ni Georgiev nije bio imun pa je uzvratio u svom stilu.

"Senzacionalno! Svinja od 180kg je uprkos papcima naučila da koristi touch-screen telefon, pa cak i twitter. #čudo #verovali_ili_ne ... Jedina osoba koja je u apsolutno svim partijama, sektama, religijama je @milan_strongman. #gnjida", besno je tvitovao Vlado Georgiev.

Strongmen je ceo tviteraški rat završio pozivom na mir.

"Izvinjavam se svim tviterašima i poznatom pevaču. Da li @VladoGeorgiev prihvata u znak izvinjenja i eventualnog pomirenja da ga vodim na kapućino? Mislim da ovo bude iza nas. Ok?".

Pogledajte još