Kolarov ne zamera Banetu na oštrom startu

Ivanović je u finišu prvog poluvremena neoprezno uklizao saigraču iz reprezentacije Srbije, zbog čega je dobio direktan crveni karton.

Kolarov je posle kratkog prekida nastavio utakmicu, a njegov tim je preokrenuo sa 0:1 na 3:1 i sa konačnih 3:2 osvojio trofej u utakmici u kojoj se tradicionalno sastaju osvajač engleske Premijer lige i pobednik FA kupa iz prethodne sezone.

Kolarov i Ivanović danas su došli u Staru Pazovu na okupljanje reprezentacije Srbije pred prijateljsku utakmicu sa Irskom, koja će se igrati u sredu u 20.45 na stadionu Crvene zvezde.

"Izljubio sam se s Banetom (Branislav Ivanović) kao i svaki put. Dobro sam, zdrav i zadovoljan zbog pobede. Ne zameram mu ništa, jer smo obojica profesionalci i borimo se za svoj klub. Da sam bio u istoj situaciji, verovatno bih i ja tako postupio", rekao je Kolarov, a preneo sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Ivanović je kazao da na terenu nije imao utisak da je njegov start bio "tako žestok".

"Lopta me je povukla, nisam ni obratio pažnju da je u prodoru bio Sale (Aleksandar Kolarov). Srećom, dobro je i nisam ga povredio... Iako je taj potez medijski zanimljiv, nije baš za pohvalu. Moram da vodim računa da mi se takve stvari ne dešavaju, jer sam ostavio ekipu sa igračem manje i sigurno uticao na rezultat", rekao je Ivanović.

Beta

Pogledajte još