Lenny Kravitz kod Ivana Ivanovića!

Za razliku od mnogih drugih velikih zvezda koji za ovakva pojavljivanja traže visoke honorare, Kravitz nije imao nikakve finansijske zahteve. Njegov menadžment je samo insistirao na profesionalnosti i adekvatnom obezbeđenju, u što je bio brzo uveren nakon što je pogledao priložene odlomke iz popularne televizijske emisije.

Lenny Kravitz dolazi u Srbiju u okviru velike svetske turneje na kojoj promoviše aktuelni album „Black and White America“. Pre četiri godine, Kravitz je pred punom Arenom održao koncert od preko dva sata koji je u javnosti ocenjen kao jedan od najboljih ikad na ovim prostorima. Ulaznice za prvi rok spektakl ove jeseni, po cenama već od 2.500 dinara prodaju se u svim većim gradovima u zemlji i regionu, te putem sajtova Eventim.rs i Gigstix.com.

Pod sloganom „Black and White Europe“, Kravitz će početkom jeseni nastupiti u gradovima širom starog kontinenta u kojem će u svakoj zemlji imati plakate i bilborde sa prilagođenim naslovom za svaku zemlju šireći jedinstvo među ljudima uprkos brojim različitostima koje ih karakterišu, pa je naslov koncerta u Beogradu „Black and White Serbia“. Album, kojim je inspirisana aktuelna turneja, deveti je po redu, a među njima je čak pet sa platinastim tiražem čime je kultni roker, uz čak četiri prestižne „Grammy“ nagrade iza sebe, danas potvrđen kao jedan od najuspešnijih muzičara svih vremena.

Ulaznice se prodaju po cenama već od 2.500 dinara za nivo 400, 2.990 za parter, 3.490 za Silver i 4.490 za Gold tribine, te 3.990 dinara za mesto u Fan Pitu, direktno ispred kultnog muzičara. Prodaja je organizovana širom Srbije i regiona putem sajtova Eventim.rs i Gigstix.com, te direktno na svim prodajnim mestima u Beogradu kao što su Blagajna Doma omladine, šoping centar Ušće, Bilet centar, te blagajne Beogradske arene i Doma sindikata, te širom Srbije u knjižarama Vulkan i Laguna/Delfi.

Pogledajte još