Ilić i Babović starteri protiv Tromsa

To znači da će od prvog minuta zaigrati kapiten Saša Ilić, koji je u poslednje vreme imao dosta problema sa povredom, kao i njegov zamenik Stefan Babović, koji nije igrao još od meča sa AEL-om u Beogradu. Spreman je i Lazar Marković i on će gotovo izvesno na teren od od prvog minuta.

Na ruku crno-belima ide i vreme, pošto je u Tromsu osvanuo sunčan dan i bez obzira što temeperatura neće preći sedam stepeni uslovi na terenu svakako će biti mnogo bolji, nego da pada kiša.

Vermezović je juče na konferenciji za medije najavio da će se presudna bitka voditi na sredini terena, a tu će kapitenu Iliću pomagati Babović, povratnik Medo Kamara i Nemanja Tomić, a šansu će tokom meča najverovatnije dobiti Milan Smiljanić i Saša Marković.

"Svaka utakmica za Partizan je važna, ali ova ima neku dodatnu težinu, jer u njoj možemo da obezbedimo jesen u Evropi. Naravno, ostaje i revanš u Beogradu, ali verujem da možemo već u prvom meču da napravimo dobar rezultat", rekao je Tanjugu Saša Marković.

Naravno, na velikom ispitu biće i odbrana crno-belih, a poseban motiv imaće desni bek Nikola Aksentijević.

"Daću sve od sebe da se iskupim za grešku posle koje smo primili gol na Kipru protiv AEL-a. Svesni smo da nas čeka težak meč, ali spremni smo. Znamo da je Tromso veoma opasan na svom terenu, pokušaćemo da ih sprečimo da forsiraju igru sa dugim loptama i nadam se najboljem", rekao je Aksentijević.

Na poziciji štopera umesto povređenog Miloša Ostojica igraće Aleksandar Miljković, tek drugi put u karijeri. "Moramo da budemo maksimalno skoncentrisani svih 90 minuta. Čeka nas mnogo vazdušnih duela, skokova, uklizavanja... Ipak, uveren sam da smo kvalitetniji i da ćemo to dokazati", poručio je Miljković.

Utakmica između Tromsa i Partizana igra se od 18.30 sati.

(Tanjug)

Pogledajte još