Potvrđeno: Ceca smanjila grudi zbog zdravlja

Kako piše "Blic Puls", Svetlana Ceca Ražnatović priznala je da hirurška intervencija kojoj je bila podvrgnuta pre četiri meseca nije ni operacija vena na nogama, a ni čira na želucu, već smanjenje silikona u grudima.

Ceca je bila prva javna ličnost koja je otkrila da je uradila estetsku korekciju grudi i da je ugradila silikone. Nakon nekoliko godina Ceca je ponovila operaciju i povećala broj svog dekoltea, što su u tom trenutku mnogi osudili. Iako su bile prevelike u odnosu njenu građu, pevačica je umela da nosi svoje atribute, ali su zdravstveni problemi pre četiri meseca primorali folk divu da ih smanji, piše "Blic Puls".

- Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima i to je bilo pre četiri meseca, a ne pre dva, kako su mediji pisali. Nije bilo reči o problemu sa venama, niti o čiru na želucu, već o intervenciji na grudima. To sam pre svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je pre svega bilo važno da rešim zdravstveni problem - prenosi "Press" šta je rekla Ceca koju je operisao brazilski doktor koji radi pri jednoj klinici u Beogradu.

Devojke, Ceca je bila primorana da smanji "lažne čari", pa razmislite da li je pametno sanjati velike, silikonske grudi do kojih se stiže opasnim plastičnim operacijama...

Pogledajte još