Rasplamsao se stari plamen između Cece i Vlade

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović i bivši rukometaš, a sadašnji odbornik Srpske napredne stranke u beogradskoj Skupštini Vlada Mandić, navodno su obnovili vezu, koja je počela davne 2004. godine, saznaje "Kurir".

Naime, njih dvoje osam godina nisu komunicirali, da bi se ponovo spojili pre nekoliko meseci, kada joj je Mandić poslao poruku podrške dok je Ceca bila u kućnom pritvoru.

- Ceca je početkom ove godine pozvala Vladu da dođe kod nje, što je on i učinio. Tada su ponovo započeli druženje, a vrlo brzo i intimnu vezu. Njih dvoje se, kad god imaju slobodnog vremena, nalaze i uživaju zajedno - tvrdi izvor blizak pevačici.

Kako saznajemo, Vlada i Ceca se najčešće viđaju u njenoj vili u Ulici Ljutice Bogdana.

Međutim, Ceca je odbacila bilo kakvu vezu sa Vladom Mandiće i to sledećim rečima:

- Odakle vam ideja da sam obnovila vezu s Vladom?! Kada sam ja to bila sa njim? Ne znam kada sam poslednji put videla i čula dečka. To je neistina! S kojim pravom pišete o tome? Kakav Vlada?! Muka mi je više da me spajate s kojekakvim muškarcima! S decom sam na odmoru, na Kipru. E, baš ću da mislim o Vladi! Nisam mogla da verujem kada sam pročitala poruku! - rekla je Ceca za "Kurir".

Pogledajte još