Cool tata Tom Kruz na divljoj žurki sa Playboy-bliznakinjama

Sveže razvedeni Tom Kruz je odlučio da pokaže da u njemu i te kako ima još materijala za provod, iako je napuno 50 godina. On se nedavno pojavio u londonskom klubu "Chinawhite" kako bi ispratio prvi veći DJ nastup svog sina Konora na "ostrvu". Inače, Konor koji gradi svoju DJ-karijeru je dete koje je Kruz usvojio u braku sa Nikol Kidman.

Kada se pojavio u klubu u Londonu, na oduševljenje svih prisutnih, Kruz se odmah opustio i krenuo u provod. Ali, najpre je zabranio da se toči alkohol u DJ kabini u kojoj je "ploče vrteo" njegov sin Konor. Nakon što je obavio "roditeljsku dužnost", Tom je odlučio da se sasvim opusti i to u društvu, ni manje ni više, nego čuvenih Playboy-bliznakinja Karle i Melise Hou.

- Tom nam je prišao i počeo da razgovara sa nama. Bio je jako prijateljski raspoložen. Dobre smo prijateljice sa Konorom, ali nismo očekivale da će mu na nastup doći i otac, posebno ne tako brzo nakon razvoda. Bilo mu je jako zabavno i dobro se provodio. Još uvek je jako lep muškarac. Jedini problem je što je nizak, a mi smo nosile obuću s visokim potpeticama. Morale smo da se saginjemo kako bismo razgovarale s njim. On je stvarno dobar čovek i uopšte ne izgleda kao da ima 50 godina - rekla je Playboy-zečica Karla Hou.

Njena sestra bliznakinja Melisa je jednako oduševljenja holivudskim superstarom i kaže da je Tom "izgledao jako seksi u svojoj jakni".

Nakon provoda na žurki za koju je muziku birao njegov sin Konor, najpopularniji razvedeni tata na svetu je otišao iz kluba.

Mi se pitamo: Da li Tom ide u krevet sam? Nego, kako li se samo osećao Konor dok mu je tata šarmirao golišave bliznakinje?

Pogledajte još