Novom Pazaru su potrebna pojačanja

"I pre ove utakmice sam govorio da za nas nije gotov prelazni rok. Neophodni su nam štoper, vezni igrač i napadač. Izlaskom (Ahmeda) Mujdragića, koji je uoči današnjeg duela bio rovit, naša odbrana je postala porozna, a pogledajte samo klupu kojom mi raspolažemo. Imamo nekoliko dana na raspolaganju i moramo da se pojačamo", istakao je Bekvalac posle utakmice trećeg kola prvenstva Srbije.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda - Novi Pazar 2:1

On je ocenio je da su izostanak Darija Damjanovića i kazna Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije da Novi Pazar dve utakmice kao domaćin igra pred praznim tribinama bili bitni detalji u današnjoj utakmici.

"Izostanak Damjanovića posebno se osetio posle povrede Mujdragića, pa je (Ivan) đoković ušao da na silu odigra štopera i nije se snašao. čak sam morao i da ga menjam, iako nije pedagoški. Bolje smo otvorili meč i postigli gol. Na poluvremenu smo se dogovorili da damo i drugi gol, jer sam osetio šansu da dobijemo Zvezdu. Ipak, mi smo primili gol, a rival je uspeo da smiri igru i sačuva rezultata"
, rekao je Bekvalac.

Novi Pazar je poveo u 28. minutu golom Miloša Bogunovića, ali su crveno-beli preokrenuli preko Filipa Kasalice, koji je bio precizan u 38. i Luke Milunovića, koji je u 53. minutu doneo pobedu svom timu.

Beta

Pogledajte još