Crveno-beli izuzetno motivisani za revanš u Bordou

"Želja kod igrača da se odigra dobro je ogromna. Svima prija status koji su dobili posle prvog meča. Nisu pobedili, ali videli su šta znači igrati u Evropi", kazao je Janković novinarima na stadionu Zvezde.

Prvi duel srpskog i francuskog tima, prošlog četvrtka u Beogradu, završen je bez golova.

"Uspeli smo u prvom meču da ne gubimo puno lopti na sredini terena, da prebacimo igru na krila i zadržimo Bordo na samo jednoj šansi za gol. To je neki putokaz kako bi trebalo da igramo u revanšu... Ne smemo da dozvolimo da oni imaju veću želju od nas za pobedu"
, istakao je trener crveno-belih.

Zbog žutih kartona Janković u revanšu neće moći da računa na vezistu Luku Milivojevića, dok je nastup odbrambenog igrača Milana Jovanovića još neizvestan zbog povrede.

"Ne baratamo velikim brojem igrača i svako odsustvo je problem. Nedostajaće nam Milivojević, to je činjenica, ali ne smemo da razmišljamo puno o tome... Jovanović je na intenzivnoj terapiji, ali još nije 100 odsto spreman"
, rekao je Janković.

Na pitanje novinara da li će do kraja letnjeg prelaznog roka (31. avgusta) Zvezda dovesti još neke igrače, Janković je kazao da će danas razgovarati o povratku veziste Marka Perovića i golmana Marka Dmitrovića u prvi tim.

"Rekao sam rukovodstvu kluba svoje ideje o pojačanjima, a nešto je postojalo i od pre, sa čime se ja slažem. Videćemo šta će biti... To su uglavnom imena koja su se prethodnih dana pojavljivala u javnosti"
, rekao je Janković.

Mediji u Srbiji preneli su da bi u Zvezdu mogli da dođu napadač Jagodine Ognjen Mudrinski ili centarfor Vojvodine Abubakar Oumaru, kao i odbrambeni igrač Rada Aleksandar Pantić.

Beta

Pogledajte još