Trener Tromsa: Na iskustvo prolazimo dalje

"Posle utakmice na našem terenu, imali smo obaveze u prvenstvu koje smo završili u svoju korist i mislim da smo se dobro pripremili za ono što nas čeka u Beogradu. Znamo da nas čeka izuzetno težak i zanimljiv meč, ali naš cilj je poznat - plasman u grupnu fazu takmičenja", rekao je Hegmo novinarima na stadionu Partizana.

Tromse je prošlog vikenda pobedio Henefos u gostima sa 1:0 i tako došao do šestog uzastopnog trijumfa u svim takmičenjima.

"Moji igrači si odigrali mnogo međunarodnih utakmica i vodim ekipu koja ima preko potrebno iskustvo. Mislim da baš zbog toga možemo da se nadamo prolazu dalje"
, istakao je trener norveške ekipe.

Na pitanje novinara da li će protiv Partizana braniti treći golman, pošto su prva dva povređena, Hegmo je kazao da njegova ekipa nema trećeg golmana.

"Treći golman neće braniti jer ga nemamo. Tačno je da Markus Salman ima problema sa povredom, ali je Benni Lekstrem u prvenstvu sjajno odradio posao i ne bojim se zbog toga"
, kazao je Hegmo.

Iskusni fudbaler Tromsea Mika Kopinen (34) rekao je da je njegova ekipa dobro upoznala protivnika u prvoj utakmici i da će to iskoristiti u revanšu.

"Znamo da će biti teško. Upoznali smo način igre Partizana u prethodnom meču i nadam se da ćemo to iskoristiti u revanšu. Znamo mane i vrline beogradskog kluba, dobra su ekipa, ali mi hoćemo da se domognemo grupne faze Lige Evropa", rekao je Kopinen.

Utakmica između Partizana i Trumsea igraće se u četvrtak od 20.45 na stadionu u Humskoj.

Beta

Pogledajte još