Preokret Partizana na Karaburmi

Golove za Partizan postigli su Lazar Marković u 50, Stefan Šćepović u 81. i Danijel Gašić autogolom u 72. minutu.

OFK je bio opasniji u prvom poluvremenu i stvarao je više šansi, dok je Partizan pokušavao sa distance.

POGLEDAJ VIDEO: OFK Beograd - Partizan 1:3

"Romantičari" su imali veliku šansu u 18. minutu, kada je Marko Paunoski sa šest metara glavom šutirao u golmana Vladimira Stojkovića.

Domaći tim je poveo kada je Marko Pavlovski oduzeo loptu prvotimcu crno-belih Ivanu Ivanovu, zatim centrirao na drugu stranu, gde je Augusto Batioha loptu glavom spustio na pet metara do Brkića, koji je savladao Stojkovića.

OFK Beograd je, međutim, u 43. minutu ostao sa igračem manje, jer je Marko Petković dobio drugi žuti karton. Krajem prvog poluvremena došlo je i do sukoba dve frakcije navijača Partizana, tkao da je policija morala da reaguje.

Partizan je izjednačio posle velike greške odbrane domaćeg tima. Defanzivac OFK Beograda Milan Rodić hteo je glavom da preusmeri loptu do svog golmana, ali nije je uputio dovoljno snažno, tako da je Marković ukrao i sa 12 metara lobovao čuvara mreže Milana Lukača.

Šampion države poveo je posle autogola. Šćepović je šutirao iz blizine posle dobre akcije Partizana, Lukač je odbranio, ali se lopta posle odbila o nogu Gašića i završila u golu.

Konačni rezultat postavio je Šćepović iz akcije koju je pokrenuo Ninković, koji je prodro i sa oko 20 metara dodao loptu napadaču, a on je ostao sam ispred Lukača i lako ga savladao.

Beta

Pogledajte još