Ivković: Moramo biti jači od svih problema

"Potrebno je da izvučemo pouke iz ovog poraza, budemo spremni za naredne mečeve od kojih dva igramo u Srbiji, a jedan u Talinu protiv Estonije. Naš najveći problem su oscilacije i nestabilnost u igri. Povrede nas muče od samog starta...Moramo biti jači od svih problema i sa pobedama u preostalim utakmicama stići do zacrtanog cilja", rekao je Ivković novinarima u Podgorici.

Srbija je izgubila od Crne Gore 72:62 i sada ima četiri pobede i tri poraza u kvalifikacijama, koliko imaju i Estonija i Izrael. Crnogorci imaju svih sedam pobeda i večeras su se i zvanično plasirali na šampionat u Sloveniji.

"Crna Gora je još jednom dokazala da je najveće i najprijatnije iznenađenje od svih selekcija koje učestvuju u kvalifikacijama. Zbog tog im još jednom čestitam... Mi smo večeras počeli veoma dobro što je u velikoj meri bilo zbog pritiska koji je domaći tim osećao zbog igranja pred domaćom publikom. U nastavku meča izgubili smo kontrolu, mnogo grešili... Imali smo nešto bolji procenat šuta, ali to nam ništa nije pomoglo, pored sjajnog ofanzivnog skoka koji je imala Crna Gora", rekao je Ivković.

Beta

Pogledajte još