Koji horoskopski znak je najviše vredan?

Da pođemo redom i vidimo ko je najvredniji, a ko najveći zabušant među horoskopskim znacima.

Jarac

Jarčevi su najproduktivniji u okruženju punom izazova. Izuzetno su marljivi, obožavaju multitasking, a uspeh u karijeri im je važniji od dobrih kolegijalnih odnosa. Ipak brzo gube volju za radom ukoliko shvate da su nedovoljno plaćeni.

Vodolije

Vodolije vole da rešavaju različite zadatke i mogu da budu izuzetno predane poslu. Najveća mana im je što im sve brzo dosadi. Lako sklapaju prijateljstva i vrlo su odani što ih čini idealnim kolegama.

Ribe
Ribe odlikuju lojalnost i marljivost. U potpunosti su posvećene poslu i kompaniji, osim ako ga nimalo ne vole. U tom slučaju provodiće vreme maštajući o boljem životu i biće svuda sem na svom radnom mestu.

Ovan
Ovnovi su izuzetno ambiciozni. Ukoliko su uskraćeni za nezavisnost i odgovornost u radu osećaće se poraženo i nezadovoljno. Stvoreni su da budu vođe.

Bikovi
Bikovi su prave vrednice. Metodični su, postojani, fokusirani. Nemaju problem kao Vodolije u smislu da su im neophodne stalne promene. Naprotiv, promenljivo okruženje ih stresira. Jedina stvar koja ih sprečava da postanu idealni zaposleni je njihova tvrdoglavost.

Blizanci
Ovaj znak odlikuju odlične komunikacione veštine. Bez problema mogu da obavljaju više poslova odjednom. Nasuprot Bikovima večito su u potrazi za novim izazovima. Vole da budu okruženi što većim brojem ljudi.

Rak
Rakovu si takvi da će se pre "poturiti" da pomognu svima nego da recimo sami dobiju povišicu ili unapređenje. Izuzetno su temperamentni, vole rizik, oko njih je haos iako večito žude za stabilnošću.

Lav

Arogantan i dominantan, nadasve ambiciozan. Tačno zna šta hoće. Najveća mana mu je prepotentnost kojom može da odbije svoje saradnike. Teži najvišim pozicijama - voleo bi da bude mentor, lider. Najbolje u vezi Lavova je to što u stresnim situacijama ostaju hladne glave.

Device
Device su strahovito pedantne. Analitičnost ih čini viskoko produktivnim. Iako su večito one te koje se žale na prirodu i količinu posla, ostaće najduže na radnom mestu i rado će se prihvatiti svakog zadatka.

Vaga
Vage su zahvaljujući svojoj šarmantnosti obično najomiljenije među kolegama. Traže pravičnost na radnom mestu. Odlični su menadžeri. Rade polako ali temeljno.

Škorpije
U globalu Škorpije su pouzdane ali će se buniti ukoliko im nešto ne odgovara. Vole odgovornost. Ukoliko osete da su nedovoljno poštovane reagovaće burno. Njihova koncentrisanost i fokusiranost su vredni divljenja.

Strelac

Sa Strelčevima je zabavno raditi. Zrače entuzijazmom i samopouzdanjem ali se lako precenjuju preuzimajući na sebe peviše odgovornosti. U tim slučajevima ostavljaju posao nedovršenim ne mareći previše, što poslodavce može da izludi.

Pogledajte još