Vlada u Solunu, Nata u Srbiji

Vlada, koji je prošle nedelje dobio nagradu od 50.000 evra kao pobednik „Survajvera", morao je da spakuje kofere i preseli se u Solun gde živi i studira, dok je Nata zbog ćerke Hane i snimanja novog albuma ostala u Beogradu, piše Press.

- S obzirom na to da je još od snimanja spota na Ibici za Natašinu pesmu "Pozitivna", u kome razmenjuju nežnosti u vrućim scenama, par nerazdvojan, ovaj povratak u realnost nakon zajedničkog višenedeljnog idiličnog odmora biće pravi test ljubavi za njih - kaže dobro obavešteni izvor.

- Pričalo se o sitnim svađama između Nate i Vlade, kao i o raskidu veze, ali verujte, njihova ljubav je nikad jača i oni to više ne kriju. Međutim, sada su se prvi put od početka veze razdvojili i to im je jako teško palo - priča isti izvor.

Vlada je prošle nedelje dobio nagradu za pobedu u „Survajveru", spakovao kofere i otišao u Solun gde će biti naredna dva meseca! Koncentrisan je samo na učenje jer mu je bitno da sve ispite položi u roku. Nataša je ostala u Srbiji zbog Hane koja joj je centar sveta, a ovih dana završava i novi album za koji najveći muzički stručnjaci tvrde da će sve ostaviti bez daha - otkriva naš izvor i dodaje da se par svako veče čuje i gleda putem skajpa.

- Imaju određeno vreme kada se gledaju putem skajpa, pa ponekad pričaju i do ranih jutarnjih časova. Oboma teško pada razdvojenost jer se celo leto nisu odvajali. Bili su na odmoru u Turskoj i dva puta na Ibici i prosto su navikli da stalno budu zajedno. Naravno da postoji poverenje među njima, ali ipak doza ljubomore je prisutna. Oboje su lepi i uspešni i mnogi im se udvaraju, što bi mogao biti problem u njihovoj vezi tokom razdvojenosti. Ja se ipak nadam da će uspeti da sačuvaju vezu - kaže izvor Pressa blizak paru.

Kako Press saznaje, Nataša će tek krajem meseca posetiti Vladu u Solunu, ali samo na dva dana jer je po povratku u Beograd čekaju brojna TV snimanja.

Pogledajte još