Džejmsa Bonda tukle dve bivše žene!

"Sunčao sam se u vrtu. Skinuo sam pantalone i odjednom video čajnik koji leti prema meni. Tad sam odlučio kako je vreme da odem", rekao je glumac. No, Murova "nevolja" sa ženama tu nije stala. Njegova sledeća supruga, pevačica Dorothy Squires napala ga je kada je saznala za glumčevu neveru.

"Često sam svirao gitaru kako bih izbegao svađu. Jednog dana sam lagano svirao i nisam obraćao pažnju na nešto što je ona govorila. U sledećem trenutku sam osetio da me udara gitarom po glavi", prisetio se Mur. Također, pevačica ga je napala kad je saznala da je vara i s italijanskom glumicom Luisom Mattioli, kojom se kasnije i oženio.

"Dorothy mi je bacila ciglu kroz prozor, a zatim je posegnula i zgrabila me za košulju. Policija je stigla i upozorila je da joj ruka krvari, a ona je odgovorila da joj krvari srce", rekao je bivši Bond.

Nakon dva braka s "nasilnicama" i onog s italijanskom glumicom, Rodžer Mur konačno je srećan u svom četvrtom braku, s Kristinom Tolstrup. Kako je zadovoljno naglasio, "to je mirna veza u kojoj nema nikakvih svađa".

Pogledajte još