Tražimo dvojnika Blofelda, negativca iz filmova o Bondu!

Nakon brojnih tematskih partija i sličnih događaja u Kući kralja Petra (Roman Holiday Party 2016, Casablanca Party 2017, Royal Wedding Party, 2018. i Russian Imperial Party 2018, Gone Withe the Wind Party 2019.) Color Media Communications organizuje još jedan zanimljiv događaj na ovoj ekskluzivnoj lokaciji. Party inspirisan filmovima o tajnom agentu Džejms Bondu održaće se u četvrtak 17. septembra 2020. godine.

Kao svaki put do sada, želimo da našim gostima dočaramo atmosferu filomova koji su tema partija. Pored brojnih iznenađenja - posetioci će moći da se fotografišu sa dvojnikom jednog od najzastupljenijih Bondovih negativaca - Ernestom Stavrom Blofeldom.

Blofeld je jedan od najopasnijih Bondovih protivnika u svojoj istoriji, najveća opasnost za MI6 i Tajnu službu njenog veličanstva. Šef terorističke organizacije SPEKTRA i jedan od retkih koji se osvetio Džejmsu Bondu, tako što mu je ubio suprugu Trejsi Bond na kraju filma U tajnoj službi Njenog veličanstva. Inače Blofeld se u svim filmovima pojavljuje se persijskom mačkom. Pojavljuje se u filmovima:

- Iz Rusije s ljubavlju,
- Operacija Grom,
- Samo dvaput se živi,
- U tajnoj službi Njenog veličanstva,
- Dijamanti su večni,
- Samo za tvoje oči,
- Nikad ne reci nikad,
- Spektra,
- Nije vreme za umiranje.

Blofelda vidimo i na početku filma Samo za tvoje oči, kada Džejms Bond posećuje grob svoje bivše žene, zovu na sastanak u MI6, ali pilot biva ubijen, a helikopterom upravlja Blofeld. Bond (Rodžer Mur) otkriva gde je Blofeld, uzima ga i baca u jedan od mnogih fabričkih odžaka. Blofeld se posle 32 godine tj. 2015. pojavio u 24. filmu o Bondu Spektra i 2020. godine u filmu Nije vreme za umiranje.

Kandidati mogu da pošalju svoje fotografije porukom na Facebook profilu: https://www.facebook.com/colormediacommunications/

Pogledajte još