Monika Beluči otkrila tajnu zanosne figure

U 47. godini izgleda zanosno i to bez mnogo muke. Atraktivna Monika Beluči kaže da vežba samo povremeno - sebe voli da vidi u formi, ali zastupa stav da nije mašina.

O DECI

Iako je i sama majka, slavna glumica je podržala žene koje ne žele da imaju decu.
- Bila bih razočarana da nemam decu, ali dame koje neće da preuzmu roditeljsku ulogu ne treba osuđivati. Imam puno prijateljica koji nemaju decu i srećne su. Biti žena ne znači samo imati decu. Ali ja sam morala da prođem kroz to iskustvo - izjavila je za časopis "Style".

Objasnila je i zašto je postala majka tek u ranim četrdesetim.

- Uvek kasno radim stvari, jer moram da osećam da je pravo vreme. Sigurna sam da ima sjajnih 20-godišnjih majki, ali ja tad nisam bila spremna za decu. Sada se osećam drugačije. Mogu da budem s decom bez osećaja da gubim nešto.

(old_image)

VEŽBANJE

- Počela sam da vežbam kada sam rodila Leonia. Ne volim da vežbati svaki dan, a ni ne pazim stalno šta jedem. Nisam mašina i ne umem da se programiram, a ne moram ni da budem premršava.

CRNINA

- Crna je moja omiljena boja. Jednostavna crna haljina je najsavršeniji odevni predmet. Osim toga ako se ugojim lakše mi je da nosim crno.

PAMET I LEPOTA

Inteligenciju i samopouzdanje Monika smatra važnim kao i fizičku lepotu.

- Lepota je problem ako ste glupi, ali ne i ako znate da je iskoristite. Znam mnoge lepe ljude, ali njihovi životi su strašni, jer im nije jasno da nije važno kako izgledaju, nego kako se osećaju.

Izvor: Blic.rs

Pogledajte još