Krunić: Moraćemo u rat protiv Javora

JAGODINA, 20. septembra 2012. (Beta) - Trener Jagodine Simo Krunić rekao je u četvrtak da će njegovi fudbaleri morati da "ratuju" ako žele povoljan rezultat protiv Javora, u 6.kolu Super lige u subotu.

"Moramo da udjemo u 'rat' ako želimo da ostvarimo povoljan rezultat protiv Javora. Moramo da igramo maksimalno profesionalno i ozbiljno. Imaju mnogo dobrih igrača, čvrsta su, jaka i dobro organizovana ekipa. Moraćemo da pružimo više od svojih mogućnosti", rekao je Krunić novinarima u Jagodini.

Trener neće moći da računa na Miroljuba Kostića, koji je već duže vreme povredjen, a neizvestan je nastup Slaviše Stojanovića. Pojačanja iz Brazila i Portugala neće igrati u subotu.

"Oni su se kasno priključili i nisu dovoljno fizički spremni da bi mogli da konkurišu za tim. U zavisnosti od njihove igre u prijateljskim utakmicama, videćemo kada će se ući u ekipu. Sada se navikavaju na nov kolektiv, uče jezik, adaptiraju se novoj sredini", objasnio je Krunić.

Utakmica šestog kola Super lige Srbije izmedju Jagodine i Javora počinje u 16.30 u subotu na Gradskom stadionu u Jagodini.

Pogledajte još