Janković: Rezultat zavisi samo od nas

"Ne očekujem drugačiji Radnički nego kao kada smo igrali protiv njih u prvenstvu. Na nama je da ih sprečimo da stvaraju šanse. Našim direktnim greškama doneli smo im samopouzadnje u toj utakmici. Zvezda će uvek biti favorit protiv Radničkog, konačan rezultat zavisi od nas", rekao je Janković novinarima na stadionu Zvezde.

Crveno-beli su pobedili Radnički sa 3:2 u četvrtom kolu Super lige golom Ognjena Mudrinskog u finišu meča, iako su na poluvremenu gubili sa 2:1.

"Crvena zvezda ulazi silno motivisana u ovu utakmicu, protiv ekipe koja je ostavila dobar utisak kada je gostovala na našem stadionu. Svi smo srećni zbog meča u Nišu i sigurni smo da će se on igrati u pravom fudbalskom ambijentu. Imali smo tri teška gostovanja, od toga smo dva odigrali pred praznim tribinama", kazao je trener Zvezde.

Janković je istakao da zdravstveni bilten u njegovoj ekipi nije zadovoljavajući.

"Sada smo u delu sezone kada smo u punom tempu i treningu, tako da zdravstveni bilten nije zadovoljavajući. Prioritet nam je svaka sledeća utakmica, bilo to u prvenstvu ili kupu"
, rekao je Janković.

Na pitanje novinara zašto je njegov klub slabije odigrao prethodne dve utakmice, Janković je kazao da ekipa pobeđuje, što je najbitnije.

"Zvezda ne igra kako može i ume, ali pobeđujemo i to je najbitnije. Ekipa je pod nekom vrstom stresa, a samopouzdanje se stiče pobedama, pa tako i eliminišemo taj stres"
, ocenio je Janković.

Vezni fudbaler Zvezde Srđan Mijailović rekao je da očekuje teško gostovanje protiv dobre ekipe Radničkog i dodao da će ostvariti dobar rezultat ako on i njegovi saigrači budu poštovali svaki dogovor iz svlačionice.

Radnički će dočekati Zvezdu sutra u 16.00 na stadionu Čair u Nišu.

Beta

Pogledajte još