Ambiciozno: Suri Kruz (6) već uči kineski

Ćerka Toma Kruza i Kejti Holms ima 6 godina i već pohađa elitnu njujoršku školu "The World School", o čijem prestižu govori i podatak da godišnja školarina košta čitavih 40.000 hiljada dolara.
Ova škola osim vrhunskih profesora i fantastičnih uslova za rad i boravak učenika ima i veoma ozbiljan i ambiciozan nastavni plan.

Pored redovnih predmeta, deca se bave i brojnim sportovima, sticanjem raznih veština i drugim aktivnostima, ali i od samog početka obavezno uče po nekoliko stranih jezika.

Tako je i mala Suri već počela da pohađa brojne časove i izvršava obaveze, a pored toga redovno ide na časove gimnastike i plesa. I kao da to nije dovoljno za devojčicu njegog uzrasta, mama ju je prijavila i na časove mandarinskog kineskog koji je veoma težak za učenje. Već je isplanirano da čim Suri još malo odraste, obiđe i neke azijske zemlje, pošto je i inače praksa ove škole da za svoje učenike organizuje izlete širom sveta i na svim kontinentima.

Inače, kad se saznalo da će ćerka holivudskih zvezda Toma Kruza i Kejti Holms postati učenica poznate i cenjene škole u Njujorku, jedan deo roditelja dece koja su već pohađala ovu školu se pobunio jer su se plašili da će njihova deca imati neprijatnosti zbog gomile paparaca koji u stopu prate devojčicu koja važi za najpoznatije dete u svetu slavnih.

Pogledajte još