Holivudske zvezde koje verovatno niste primetili u filmu "Deadpool 2"

"Deadpool 2" je prepun duhovitih opaski, akcije i prozivki na račun studija, ali takođe sadrži nekoliko zabavnih i iznenadnih 'cameo' i sporednih uloga. Čak i ako ste pogledali film, postoji mogućnost da niste primetili neke od najvećih holivudskih zvezda, jer se pojavljuju samo na nekoliko sekundi ili su tako maskirani da ne možete da ih prepoznate.

Bred Pit kao Venišer

Bred Pit glumi člana X-Force tima, pod imenom Venišer. On je veći deo filma nevidljiv, međutim, kada udari u električnu ogradu postaje nam jasno da je u pitanju Bred Pit. Njegovo pojavljivanje traje samo osam frejmova, pa ukoliko ste pogledali u telefon ili okrenuli glavu u tom trenutku, moguće je da ste propustili ovu upečatljivu scenu.

Met Dejmon i Alan Tjudik

Ako ste gledali film "Deadpool 2", sigurno se sećate scene u kojoj Kejbl prvi put putuje kroz , glumcivreme, a kada stigne iz budućnosti, krade auto dvojici primitivaca. E, to su bili Met Dejmon i Alan Tjudik sa jako puno šminke! Zanimljivo je da je Met Dejmon bio maskiran kao Diki Grinlif, lik koga je tumačio Džad Lou u filmu "Talentovani gospodin Ripli", a čiji je identitet preuzeo Dejmonov lik Tom Ripli.

Rajan Rejnolds kao Džagernaut

Mogli ste da primetite da je u odjavnoj špici za film "Deadpool 2" navedeno da Džagernauta tumači "on sam". Međutim, verovali ili ne, njemu je glas pozajmio Rajan Rejnolds. Glas mu je kompjuterski obrađen i zvuči malo dublje, pa eto objašnjenja kako nam je to promaklo.

Imati najveće svetske zvezde u filmu, a potpuno protraćiti njihov talenat – to je tako dedpulovski, zar ne? Obožavatelji filmova o omiljenom antiheroju će itekako znati ovo da cene!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još