Kaja u stanu ubijenog Radmila Mitrovića!

Ovo je za crnogorske medije izjavio advokat Ratko Pantović, branilac Marije Milić , mlade rukometašice osumnjičene za ubistvo Mitrovića, piše "Kurir".

- Proverili smo i utvrdili da Kaja Ostojić tih dana nije nastupala u Crnoj Gori, a nije bila prijavljena ni u jednom hotelu. Prema našim saznanjima, ona je imala ključ od Mitrovićevog stana i najverovatnije je tamo i spavala. Osim nje i njenog menadžera Baneta, u stanu su bili i fudbaler Goran Vukliš, sestrić pokojnog Mitrovića, kao i još neke osobe, rekao je Pantović.

Kako se već ranije pisalo, dosadašnja istraga je pokazala da je Katarina Ostojić boravila u stanu Mitrovića neposredno pre njegovog ubistva! Zbog toga će DNK pevačice najverovatnije biti uzet na analizu, kako bi ga uporedili s tragovima nađenim na mestu ubistva.

Kurir je juče pokušao da kontaktira s pevačicom Katarinom Ostojić, koja je na Ibici, i njenim menadžerom za odnose s javnošću, ali se niko od njih nije javio.

Advokat Pantović je izneo i sumnju da je nož kojim je ubijen Mitrović “sklonjen”, a da je na veštačenje poslat drugi.

- Tokom pregleda foto-dokumentacije uočio sam da se fotografija noža nađenog na licu mesta i noža koji je poslat na veštačenje razlikuju, tvrdi Pantović i podseća da na nožu nisu nađeni tragovi osumnjičene.

Radmilo Mitrović široj javnosti je bio poznat kao potpredsednik Fudbalskog kluba Rudar i blizak prijatelj Darka i Duška Šarića.

Pogledajte još