Pet vrsta seksa koje treba izbegavati!

1. Iz obaveze

Neke će devojke pristati na seks čak i kada im uopšte nije do toga, jer misle da moraju. Muškarci koji ucenjuju i žickaju seks samo zato što kao njihova devojka ili žena to moraš raditi, ne zaslužuju da dobiju to što žele. Naravno, govorimo o situaciji kada se tebi to ne radi, i tvojem pravu da, baš zbog toga što ste u vezi, bez straha odbiješ seks.

2. Osvetnički seks

Dečko te ostavio, a ti ćeš iz osvete spavati s nekim ko ti se uopšte ne sviđa? Ovakav je seks jako preporučljivo izbegavati. Osim što ćeš sa drugim tipom spavati iz potpuno pogrešnih razloga, velike su šanse da će dečku koji te ostavio biti sasvim svejedno.

3. Za ljubav

Mnoge cure misle da će, ako odmah dozvole seks, zadobiti večnu ljubav i poštovanje muškarca koji im se sviđa. Logika ipak nalaže drugačije: Ako te zaslužuje, čekaće, a ako o tebi sudi samo prema spremnosti da spavaš s njim, verovatno će nakon seksa odmah početi da traži novu devojku koju još nije osvojio.

4. Pijani seks

Seks sa tipom kog si tek upoznala u klubu sigurno se čini kao odlična ideja nakon nekoliko koktela, ali nije. Seks za jednu noć nije toliko loša stvar, ali ako jedva stojiš na nogama, ne preporučujemo da u krevet vodiš ikoga osim sebe - osim ako ne planirate samo zaspati.

5. Bez zaštite

On te uverava da je čist, i verovatno jeste, ali dok ne navuče kondom na svoju čistoću, nema seksa. Polne bolesti i neželjena trudnoća nisu stvari s kojima se treba igrati, a ako ti on tvrdi da mu je jednostavno bolje kada to radi bez zaštite, postavi mu ultimatum: Ili ćeš imati smanjen osećaj, s kondomom (što je gotovo neprimetno), ili nećeš imati nikakav osećaj. Sigurno će odabrati zaštitu.

Pogledajte još