Najbolji džek-pot: Pobedio leukemiju, pa dobio na Lotou!

Moglo bi se reći da se ovom devetnaestogodišnjaku sreća najzad osmehnula i to široko!

Niku su lekari 2005. godine dijagnostifikovali leukemiju i nakon dugih godina mukotrpne i neizvesne borbe, uspeo je pobedi ovu opaku bolest tako da je sada već četiri godine u remisiji. Ovaj uspeh je sam po sebi dovoljan da se ovaj mladić oseća kao dobitnik životnog džek-pota, a svaki dodani bonus sudbine koje je usledio samo govori da ima istine u onoj staroj da "kad nekog krene, onda mu stvarno krene!".

Još jedan veliki razlog za slavlje Nikolas Rut je imao i nedavno kada je, kako je objavio "Huffington Post", a preneo hrvatski "24 sata.hr" osvojio i veliku nagradu na Lotou! Naime, on je na lutriji "Mega Millions" osvojio 250.000 dolara pogodivši 5 od 6 izvučenih brojeva!

Skromi mladić je izjavio da se oseća kao dobitnik velikog džek-pota, iako nije uspeo da osvoji glavnu nagradu. Suma koja će mu biti isplaćena nakon odbitka poreza je 165.000 dolara, ali Nik kaže da je nju to i više nego dovoljno. Tim novcem namerava da otplati auto, a da ostatak stavi na stranu kako bi sebi kupio kuću. Deo novca će čak donirat i raznim organizacijama koje su mu pomagale dok je bio bolestan.

Inače, Nik je godinama konstantno uplaćivao loto listiće koje je kupovao svakoga petka u radnji u blizini njegovog posla i na kraju mu se očigledno isplatilo. Pa, nek mu je sa srećom, zaslužio je!

Pogledajte još