Bella Napoli

U prijatnoj bašti, "ušuškanoj" u dvorištu kuće uz obalu Dunava, sedeli smo i uživali. Uživali u mirisu, ukusu, muzici i odličnoj atmosferi. Piletinu sa gamborima u sosu od belog luka pojeli smo polako, i na našem licu se posle toga spontano razvukao osmeh. Uz to jelo, sommalier nam je preporučio "Polly fume" (belo sauvingnon ). Zatim su  za naš sto stigle raviole punjene lososom. 

Goran Patričević je čovek koji vam je uvek na raspolaganju. Ako vi niste poznavalac vina i vinskih destilata, on vam je neophodan. Prijatan, šarmantan, nasmejan, profesionalan i nepretenciozan, ponudiće vam najbolje vino uz to što jedete. Ponuda od oko 150 različitih vrsta vina, nije ni u kom slučaju mala vinska karta, ali nema razloga da se ne opustite i uživate. Vaše je samo da kažete Goranu šta i kakve ukuse volite, i da se prepustite. Njegov odabir nikada nije pogrešan. 

Posle raviola s lososom, nastavili smo uživanje u ukusima ribe: riba list uz koju smo pili "Sauvignon blanc". Za desert smo pojeli: Kreps Bella Napoli (palačinke u vanil sosu), karamelizovanu dunju i panakotu sa sorbeom od malina... Pijuckali smo "Porto Bianco" i smejali se. 

Osmeh, koji smo nabacili tokom ovog hedonistički potrošenog popodneva, nismo skinuli danima. Posetite "Bella Napoli" i pogledajte "kako to rade majstori".

Pogledajte još