Vešović: Svim srcem uz Crnu Goru i Srbiju

"Nisam imao reprezentativnih obaveza, jer nismo uspeli da se kvalifikujemo za baraž. Ujedno dolazi nova generacija na naše mesto, kojoj želim mnogo uspeha. Nadam se pozivu u seniorsku reprezentaciju, i verujem da ću ga dobrim igrama u klubu zaslužiti “ – rekao je brzonogi krilni igrač koji sa pažnjom prati nastupe svojih klupskih drugova.

"Nisam se čuo sa Kasalicom i Jovanovićem, ali verujem da Crna Gora može da se vrati iz Ukrajine neporažena, ako se ukaže prilika, što da ne i sa sva tri boda“ – ocenio je Vešović.

Prvotimac crveno-belih nada se i povoljnim rezultatima selekcije Srbije, kako "orlova", tako i "orlića".

"Mlada reprezentacija u kojoj igra veliki broj mojih drugova pokazala je u Engleskoj da može ravnopravno da se nosi sa jednim takvim timom kao što je „Gordi Albion“. U Kruševcu je sve otvoreno, i verujem u plasman Srbije na evropsko prvenstvo u Izraelu. Takođe, u Skoplju A selekcija igra vrlo važan meč sa Makedonijom, i navijaću iz sve snage da izabranici selektora Mihajlovića zabeleže pobedu, koja bi im mnogo značila u nastavku borbe za odlazak na Mondijal u Brazil“ – ističe Veša.

Po završetku susreta nacionalnih timova, sledi nastavak domaćeg šampionata. Crveno-beli posle poraza u Subotici, pred svojim navijačima žele da se iskupe za kiks protiv Spartaka, u susretu sa BSK-om na Marakani u subotu 20. oktobra.

"Nadam se da će se reprezentativci vratiti u dobrom raspoloženju, i da će ostvariti rezultate koji će doprineti još boljoj atmosferi u ekipi. Mi koji smo tu, maksimalno ozbiljno radimo sa trenerom Katićem, i spremamo se za nastavak sezone. Na ličnom planu očekujem da postanem još standardniji nego što sam do sada bio, da pružam dobre igre i da polusezonu završimo kao jesenji prvaci. Želimo da nadigramo i pobedimo sve rivale" – zaključio je Marko Vešović.

Pogledajte još