Najpoželjniji muški kvaliteti

Vernost

Ponudite li ženi izbor između zgodnog muškarca sklonog prevari i prosečnog muškarca koji ne šara okolo, većina će odabrati ovo drugo. Dobar izgled i stav "lošeg momka" pale neko vreme, ali što su zrelije, žene sve manje padaju na ovakve površne kvalitete.

Odgovornost

Ni jedna žena neće uživati u društvu neodgovornog muškarca: Bilo da je reč o obavezi koju mora da ispuni, rođendanu koga bi trebalo da se seti ili dovoženju dece posle škole, žene se mnogo ugodnije osećaju kada znaju da mogu da računaju na svog muškarca.

Ljubaznost

Tip koji je bezobrazan prema konobaru, biće bezobrazan i prema tebi. Mnoge žene obraćaju pažnju na to kako njihov muškarac komunicira sa drugima: Ako je ljubazan prema ljudima od kojih ne očekuje ništa, vredi ga zadržati.

Moralni integritet

Muškarac koji se ne boji da kaže istinu i postupa onako kako je ispravno, a ne onako kako mu savetuju prijatelji, nikada neće razočarati ženu. Možda istina koju govori nije ono što žena u tom trenutku želi da čuje, ali u svakom je slučaju bolja od laži.

Očinski porivi

Svaka žena, svesno ili nesvesno, procenjuje kakav bi otac bio njen izabranik. Način na koji se odnosi prema deci, način na koji priča i razmišlja o njima veliki su pokazatelji koliko će se dobro snaći u ulozi oca. Ako im deluje kao da ne voli decu, neke će se žene nesvesno početi da se udaljavaju od takvog tipa.

Izvor: Index.hr

Pogledajte još