Vujošević: Demonstrirali smo potencijal Partizana

"Zadovoljan sam prezentacijom svoje ekipe, demonstrirali smo potencijal Partizana, ali bih bio puno zadovoljniji da smo dobili. Imali smo poslednji napad, pa četiri razlike u produžetku, što za ovu mladu ekipu protiv tima kao što je CSKA nije parametar koji treba potceniti", rekao je Vujošević posle utakmice u beogradskoj hali Pionir.

"Ima za čim da se žali, ali ima i oko čega da se bude ponosan. Odbranu smo igrali dobru. Nismo uspeli, kada je u pitanju napad, punih i koncentrisanih 40 minuta. Siguran sam da će ovo negde da se vrati", dodao je on.

POGLEDAJ VIDEO: Partizan izgubio od CSKA posle produžetka

Vujošević je kazao da njegovi košarkaši u nekim momentima nisu prepoznali potrebna rešenja.

"Plod je neiskustva da nismo prepoznali neka rešenja kada je to bilo potrebno. Poslednji napad je treblo preciznije odigrati i sa drugim igračima ući u neke situacije, ali to je pouka koju smo izvukli", kazao je trener crno-belih.

Vujošević je rekao da sa ovom ekipom crno-belih mora da se radi i uči.

"Više volimo da se ide na prodor kada igramo kod kuće, a ne šut. Bogdanović je pokazao da ima talenat i sa punim pravom mogu da ocenjujem koliki je talenat ovog tima i mogu da je uporedim sa
generacijom u kojoj je bio Vlade Divac. Ova ekipa je u rangu te i kada bi ostala zajedno koliko i oni pravila bi iste rezultate",
rekao je Vujošević.

Beta

Pogledajte još