Vermezović se nada utakmici sa puno golova

BEOGRAD, 19. oktobra 2012. (Beta) - Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović kazao je da će utakmica 9. kola Superlige protiv Rada biti duel dve ekipe koje u ovom trenutku igraju "možda najbolji fudbal u Srbiji" i istakao da se nada utakmici sa puno golova.

"Protiv Rada nas čeka najteža utakmica u dosadašnjem toku prvenstva i najveće iskušenje. Dobro igraju, puni su samopouzdanja i imaju odlične rezultate. Sastaće se dve ekipe koje u ovom trenutku igraju možda najbolji fudbal u Srbiji. Rad u svakom trenutku zna šta hoće i nadam se da će biti 'otvorena' utakmica, sa mnogo golova", rekao je Vermezović novinarima na stadionu Partizana.

Partizan i Rad igraće u subotu u 12.30 na stadionu Obilića na Vračaru.

Trener crno-belih je kazao da je u njegovom timu neizvestan jedino nastup napadača Marka Šćepovića zbog virusa, dok su ostali igrači spremni.

Vermezović je rekao da se nada da dvonedeljna pauza zbog reprezentativnih obaveza nije ostavila "veći trag" na njegove igrače.

"Ulazimo u težak period za nas, sa mnogo utakmica. Raduje me da su se svi vratili zdravi", dodao je on.

Partizan je posle osam kola vodeći na tabeli Super lige sa 21 bodom, dok je Rad na trećem mestu sa 17. Izmedju njih je Crvena zvezda sa 19 bodova.

Pogledajte još