Pripreme za Svetsko prvenstvo u futsalu

BEOGRAD, 19. oktobra 2012. (Beta) - Reprezentacija Srbije u malom fudbalu (futsal) počela je u petak pripreme za predstojeće Svestko prvenstvo koje će se od prvog do 18. novembra održati na Tajlandu.

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Kovačević odredio je konačan spisak od 14 igrača koji će igrati na Svetskom prvenstvu.

Na spisku su: Miodrag Aksentijević, Stefan Rakić, Slobodan Janjić, Mladen Kocić, Vidan Bojović, Slobodan Rajčević (svi Ekonomac), Aleksandar Živanović, Vladimir Milosavac, Bojan Pavićević, Boris Čizmar, Marko Pršić, Aleksa Antonić (svi Marbo), Bladimir Lazić (Bečej) i Dragan Djordjević (Smederevo).

Reprezentativci Srbije će do 29. oktobra biti u Beogradu, kada će otputovati u Bangkok.

Srbija će odigrati dve pripremne utakmice protiv Slovenije, prvu u subotu od 19.00 u novobeogradskoj Hali sportova, dok će drugu igrati u nedelju u 20.00 na istom mestu, a ulaz će biti besplatan.

"Orlovi" će igrati u Grupi E sa selekcijama Egipta, Češke i Kuvajta, a plasman u osminu finala ostvariće dve prvoplasirane ekipe, kao i četiri najbolje trećeplasirane iz ukupno šest grupa.

foto: http://sportal.rs/news.php?news=67859

Pogledajte još