Ne daj Bože da se uloguje na Fejsbuk! (VIDEO)

On je, kao verovatno i većina nas, umesto da se u potpunosti preda poslu i izvršava zadatke za taj dan, prilično vremena provodio "blejeći" po društvenoj mreži Facebook.

Dok je on iz dosade, ili navike, malo - malo pa proveravao šta ima novo, posao je počeo da ispašta, a samim tim mu je pretio i otkaz.

- Shvatio sam da previše vremena provodim na Fejsu. Kada je kod mene šef, ili neka druga osoba od autoriteta, ne pada mi na pamet da odem na sajt, ali kada sam usamljen za kompjuterom, automatski odlazim na tu mrežu -, rekao je Seti.

Međutim, ovaj domišljati programer se setio kako da se izbori sa svojim problemom.

Naime, on je smislio da unajmi osobu koja bi ga kontrolisala i kažnjavala svaki put kada tokom radnog vremena pokuša da se uloguje na Facebook.

Seti je, na sajtu "Kregslist", dao oglas da traži nekoga ko će ga tući svaki put kada pokuša da se uloguje na sajt.

Na oglas se javila devojka po imenu Kera, koja dobija osam dolara na sat da sedi pored Setija i udara mu šamare kada ode na Facebook.

- Mislite da je to glupost, ali izračunao sam i shvatio da nedeljno gubim 19 sati na društvenim mrežama. Ovako uradim više posla, više i zaradim, i mogu sebi da priuštim Kerine usluge -, rekao je Seti, kojeg su šefovi pohvalili zbog povećane produktivnosti.

Pogledajte još