Čik doskoči ženskoj ćudi!

Večita dilema koja muči muško - ženske odnose je da li "bubice" lepšeg pola pripisati naprosto ženskoj prirodi, hirovima ili neshvaćenosti od strane jačeg pola? Ovih dana internetom kruži duhoviti tekst u kojem je očito neki muškarac želeo da sebi da oduška i izjada se na "ćud žensku, čudovatu rabotu":

Ako su bogate, da nisi s njima zbog njihovog novca.
Ako su mlade i lepe žene, da nisi zbog njihove mladosti i lepote.
Ako ih pogledaš kao muškarac, onda misle da si s njima zato što želiš samo seks.
Ako im pokažeš da ne moraš da se seksaš sa njima, onda sigurno imaš drugu.
Ako po ceo dan radiš da zaradiš, onda te nikad nema s njima.
Ako si s njima, onda si jebena ništarija od čoveka i samo smetaš umesto da budeš koristan.

Ako ih držiš na dlanu, brineš oko svega, kuvaš, pereš, peglaš... onda si zadnji papučar, i samo si naizgled muško. A one bi frajera od kojeg im gaćice padaju kad ih samo pogleda. Međutim, ako ih pogledaš tako da im gaćice skliznu same od sebe, onda si onaj kojeg treba izbegavati, jer si premazan svim bojama.

Ako ih voliš
onda si im dosadan, jer kome treba frajer koji trči na svaki njen mig. Ako ne trčiš na svaki njen mig, onda si sebično đubre koje gleda samo svoju guzicu i nije te briga za njena osećanja i potrebe.

Ako im se obratiš razumno, onda pizde što ne razumeš da one jednostavno pizde. Jer moraju da pizde - imaju hormone. A ako im se ne obratiš razumno, onda potcenjuješ njihov intelekt, njihove
sposobnosti.

Ako pokušaš da im objasniš najjednostavnije tehničke stvari, onda se okrenu jer one su žene, nije to njihov posao da se zamaraju tehnikalijama, zašto nas uostalom imaju i trpe. Ali, ako ih zaobiđeš u tehničkim pitanjima, onda ne ceniš njihovu emancipaciju i potcenjuješ njihovu inteligenciju.

Ako im kažeš kako su lepe, onda si jeftini, prozirni laskavac iza koga stoje skriveni motivi. Međutim, ako im ne kažeš da su lepe, onda se toga sete u nekom trenutku i rasplaču jer im nisi rekao.

Ako se lepo obučeš, namirišeš, onda sigurno imaš ljubavnicu. Ako se ne obučeš lepo, ne namirišeš, onda je sramotiš pred svima.

Ako se sviđaš i drugim ženama
, onda si prokleti švaler kojem su njegove fuice važnije od sopstvene žene i porodice. Ako se ne sviđaš drugim ženama, onda je ona, sirota, bila slepa a mogla je da ima onog koji se sviđa ženama, pa da joj sve zavide.

Ako štediš, onda si stipsa, a ako potrošiš, onda si raspikuća.

Ako si nežan ljubavnik, onda si mlakonja, Hello Kitty. Ako si žestok ljubavnik, onda si grubijan koji ne shvata da ženi treba nežnost.

Ako si vedar i veseo, onda si neozbiljan, ne razumeš težinu života. Ako nisi vedar i veseo, onda je samo uvaljuješ u još veću bedu, kad je situacija i bez tebe ozbiljna, a njoj treba neko vedar i veseo.

Ako joj pomažeš u kući
, onda samo smetaš kad i onako ništa ne uradiš kako treba, radije nađi sebi neki hobi. Ako imaš nekakav hobi, onda ti je svaka glupost preča od toga da njoj pomogneš u kući.

Ako pokušaš da ih razumeš, onda si definitivno na putu za ludnicu.

priredila:

Pogledajte još