Lučić: Mnogo smo grešili!

"Imali smo lepu priliku da napravimo veliku pobedu i dobro smo počeli utakmicu, ali napravili smo greške koje ne smeju da se prave na ovom nivou takmičenja, jer smo dva minuta pred kraj prve četvrtine prosto prestali da igramo i to radili do kraja prvog poluvremena", rekao je Lučić agenciji Beta u Viljnusu.

Kapiten crno-belih je istakao da njegova ekipa mora da uči iz svake utakmice, a posebno iz svakog poraza.

"Na mahove smo pokušavali da se vratimo. Siguran sam da je ekipa Ritasa zasluženo pobedila. Skok igra je trebala da bude adut u ovoj utakmici, ali šta je - tu je. Idemo dalje, imamo težak raspored, mladi smo i moramo da učimo iz svake utakmice i, pogotovo, svakog poraza", istakao je Lučić.

POGLEDAJ VIDEO: Partizan izgubio od Lijetuvos Ritasa

Centar crno-belih Dejan Musli rekao je da njegov tim nije smeo da dopusti sebi pad u igri protiv dobre ekipe Lijetuvos Ritasa.

"Imali smo lepu šansu da pobedimo, ali nismo je iskoristili. Moramo što pre da izvučemo pouke iz ovog meča i da probamo da ih u Beogradu dobijemo sa većom razlikom. Dobro smo krenuli, ali se desio neki pad. Ritas je dobra ekipa i nismo to smeli sebi da dopustimo. Treba što pre da se okrenemo sledećoj utakmici jer nam slede teški mečevi protiv Radničkog, Barselone i Splita", rekao je Musli.

Bek Dragan Milosavljević kazao je da su košarkaši Partizana imali prilike da stignu rezultat protivnika: "Promašili smo dosta bacanja, zicera, imali neke glupe izgubljene lopte. Bili smo par puta blizu da ih stignemo, ali na žalost nismo uspeli i idemo dalje".

Davis Bertans je rekao: "Igrali smo baš loše. Stali smo na kraju prve četvrtine, oni se odlepili i nismo uspeli da ih stignemo. Pokušavali smo u nekoliko navrata, bili blizu, ali nismo uspeli".

Partizan u sledećem kolu Evrolige gostuje u Barseloni.

Beta

Pogledajte još