Skočio sa ćerkom pod voz, jer ga žena vara

Ričard Strau (28), skočio je sa malom Skarlet (3) u naručju na šine dok je nailazio brzi voz. Ričard je odmah podlegao povredama a mala Skarlet je pronađena pored šina.

Ričard je saznao da se njegova supruga Samanta tajno viđa sa njegovim najboljim prijateljem. Samo nedelju dana pre nego što je izvršio samoubistvo, policija je privela Ričarda zbog sumnje da je podmetnuo požar u stanu svog najboljeg prijatelja.

Samanta i Ričard nisu bili u dobrim odnosima, i Samanta je mesec dana pre Ričardovog samoubistva napustila kuću. Ona je u istrazi rekla da je samo dan pre samoubistva Ričardu potvrdila da se viđa sa njegovim najboljim prijateljem.

“Reagovao je burno i otišao. Onda se vratio potpuno miran sledećeg dana i tražio da vodi Skarlet na ručak i u park. Delovao je srećno, čak je i rekao Skarlet da me poljubi i da mi kaže da me voli najviše na svetu”, seća se Samanta.

Nakon što Ričard nije vratio Skarlet u dogovoreno vreme, Samanta je otišla u njihovo kuću. Kada je ušla, videla je poruke ispisane sprejom po zidovima.

“Uvek si želela da umrem… Mama, volim te i zbogom… Stvaraj sebi novu porodicu, Skarlet je moja… To je pisalo na zidovima”, priča Samanta.

Prošlo je godinu dana od Ričardovog samoubistva. Mala Skarlet je proslavila svoj četvrti rođendan i potpuno se oporavila od povreda.

Izvor: Daily Mail

Pogledajte još