Šopingom do punog novčanika

Ščepati “limited” izdanja
Artikli koji su dostupni samo u ograničenom vremenskom periodu će uvek povećati svoju vrednost. H&M saradnja sa vrhunskim imenima poput Metju Vilijamsona, Versaćea i Marni, dovela je već do skoka.

Budite talenat da zapazite modu
Ako poznajete modu, pronađite ranija dela najslavnijih dizajnera. Dobri primeri su Olivija Rubin, Luiz Grej i Holli Fulton.Oni će biti modne ikone u budućnosti, a tražnja za njihovim kolekcijama će brzo porasti.

Zgrabite neobičnu odeću
Klasični komadi su uvek u trendu, ali verovatno neće biti toliko traženi kao zabavani i kontroverzni komadi, koji će verovatno biti traženiji.

Umetnost, boja i ukrasa će vladati, tako da se sve više traže fenomenalne grafike i sjajne aplikacije. Pročitajte časopise i pogledajte šta će to biti u predstojećim kolekcijama.

Pretražite skladište
Čuvajte odeću na kontrolisanoj temperaturi, da bi izbegli vlagu i buđ. Nikada nemojte praviti skladištite za odeću u potkrovlju ili podrumu, jer je tamo vrućina tokom leta, a suviše hladno tokom zime, a to može brzo upropasti odeću. Nađite garderober za skladište i u njemu držite dragocene komade.

Pogađajte se na vreme
Razmislite pažljivo o najboljem vremenu kada bi bilo dobro da se odeća proda. Uporedite cene koje su slične sa komadima koja prodajete, a zatim sačekajte da se oni prodaju, tako da možete sami da odaberete cenu koju tražite. Što duže čekate, nakon što je kolekcija je završena, cena može biti viša.

Izvor: Daily Mail, 24sata.rs

Pogledajte još