Vermezović se nada pobedi protiv Intera

"Nemamo prava da pretimo, ali imamo pravo da se nadamo pošto je ova ekipa pokazala da može da odigra ozbiljno i disciplinovano, skoro na nivou velikih evropskih ekipa. Znamo koliko možemo, znamo koliko ne možemo. Očekujem lepu fudbalsku predstavu pred, nadam se, punim tribinama, ova ekipa mnogo bolje igra kada su navijači iza njih", rekao je Vladimir Vermezović na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

POGLEDAJ VIDEO: Inter - Partizan 1:0

Crno-beli su pre dve nedelje u Milanu izgubili od Intera sa 1:0 golom Rodriga Palasija u 88. minutu.

"Nemamo šta da izgubimo i to je uverenje većine ljubitelja fudbala, ali mi sutra eventualno gubimo i poslednju šansu za prolazak u drugi krug, tako da ipak možemo mnogo da izgubimo. U prvoj utakmici smo se isprsili i sada su velika očekivanja, ali treba da ostanemo na zemlji i da ponovimo ozbiljnost i hrabrost iz prvog meča. Nadam se da će sreća biti na našoj strani. Ako budemo hrabri i opušteni, možemo da se nadamo boljem rezultatu. Sa punim pravom očekujem da prikažemo dobru igru", kazao je Vladimir Vermezović.

Trener crno-belih je istakao da su svi fudbaleri Partizana spremni za utakmicu protiv Intera, osim Mohameda Zabije koji je povređen.

"Sastav tima već znam i nećemo se korigovati u odnosu na njihov tim. Ne znam kako će oni izaći na teren, ali nama to nije bitno. Postavićemo se kao da igramo protiv njihovog najjačeg tima", rekao je Vermezović i dodao da će Nikola Ninković i Marko Šćepović "biti jedni od džokera".

Vladimir Vermezović je ocenio da nije bitno ko će od igrača Intera izaći na teren jer nije velika razlika u kvalitetu njihovih fudbalera.

"Bez obzira u kom sastavu izađu na teren, to je ipak Inter. Oni su u Milanu izašli bez šest-sedam standardnih prvotimaca, ali kakva je razlika kada izađe (Antonio) Kasano a uđe (Dijego) Milito... Biće teško, ali ćemo probati da nametnemo naš stil igre i trudićemo se da mi kontrolišemo meč. Ako to ne budemo u mogućnosti da uradimo neće biti veliko iznenađenje", rekao je Vermezović.

Utakmica između Partizana i Intera igraće se sutra od 21.05 na stadionu u Humskoj.

Beta

Pogledajte još