Živa: Mitić i Miljanić se prevrću u grobu!

Sramotno je kako danas izgleda Crvena zvezda, toliko da se Mitić, Miljanić,… prevrću u grobu, stide neznanja i hohštapleraja u voljenom klubu. Ponajviše jadne igre "Malog Murinja".

Aleksandru Jankoviću otvoreno poručujem kao neko ko posle Muslina imam najviše sedenja na Zvezdinoj klupi: "Dečko, ako izgubiš daj ostavku! Nemoj da foliraš ni sebi ni druge. Zvezda, valjda toliko bi trebalo da znaš, ne trpi gubitnike".

Nije ni situacija u Partizanu sjajna. Međutim, oni su tamo složni i samo vešto koriste slabosti Crvene zvezde. Godinama egzistiraju na tome.

Nekada je večiti derbi bio pravi praznik fudbala, fudbalska svetkovina. Danas? Tuga, čemer, jad.Ne možete, sve i da poželite, ništa lepo da vidite. Partizan je u psihičkoj prednosti. A Zvezdinu šansu vidim u dobroj mentalnoj pripremi, mudroj igri. Frenetična podrška Delija je neophodna. Međutim, ukoliko značaj meča sputa igrače, veže im noge i donese nervozu uslediće sistemski haos i neizbežno debakl.

Sudbina Crvene zvezde je jedino u rukama njenog trenera. Isto kao što je bila u mojim rukama 1993. godine pred dvomeč finala kupa. Zvezda je tog leta rasprodala ceo tim. Komšije su imale Mijatovića i kompaniju, ali su ipak ostali bez trofeja.

Izvor: zurnal.rs

Pogledajte još