Pupak-talenat: Od čega peku oči Ivana Bosiljčića?

U četvrtoj sezoni šoua "Ja imam talenat" već od samog početka je bilo vruće. Osim što je žiri sada u 2/3 izmenjenom sastavu: Ivanu Tasovcu su se pridružili glumci Ivan Bosiljčić i Nataša Ninković, prva epizoda je već uspela da skandalizuje jednog člana.

Naime, omiljeni glumac sa TV ekrana - Ivan Bosiljčić, koji je odnedavno i otac devojčice, ostao je potpuno postiđen kada je video maloletnice razgolićenog stomaka koje su došle da pokažu svoj talenat... Ili pupak?

Kada je saznao da je jedna od oskudno odevenih učesnica čiji talenat je trbušni ples, ima svega 13 godina, Bosiljčić se uhvatio za glavu. Ona, na njenu sigurno veliku žalost, nije prošla dalje.

Međutim, to nije bio jedini "sudar" Bosiljčićevih očiju sa pupkovima. Posle Andree sreću na bini je okušala i devetnaestogodišnja instruktorka plesa Milica Cvetanovski, koja, takođe, nije dobila tri "da".

Trbušni ples je izvodila i nešto starija instruktorka plesa najblaže rečeno neobičnog stajlinga, koja se obojila fluorescentnim bojama i mahala zlatnim plaštom. Međutim, Tasovac je ovaj performans uporedio sa "orijentalnim Spajdermenom".

- Ako izvodite orijentalni ples bavite se time a nemojte da se bojite bojama izgledate kao Spajdermen - rekao je Tasovac koji je bio iznenađen kada je ona na binu izvela osmogodišnju devojčicu. Međutim, i ovaj "trbušni" pokušaj nije uspeo...

I šta bi mogao biti zaključak? Možda da trbušni ples "ne pali" kod žirija "Ja imam talenat"... Posebno kod Bosiljčića, porodičnog čoveka, koji ne prihvata da maloletnice danas ogoljuju (i mnogo više) od pupka.

Pogledajte još