TRUDIM SE DA BUDEM FLEKSIBILNA I PUNA LJUBAVI I PODRŠKE: Jelena Tomašević iskreno o odrastanju ćerke Nine, životnim iskušenjima i novom albumu

Pevačica Jelena Tomašević proslavila je 40. rođendan u krugu najbližih, a prve čestitke su stigle od supruga Ivana Bosiljčića i ćerke Nine.

- Ova godina je bila jako stresna za mene i moju porodicu i odlučila sam da svoj rođendan obeležim u krugu porodice, a biće vremena za velika slavlja sa svim dragim prijateljima - rekla je Jelena Tomašević.

S obzirom na to da je jubilarni rođendan, Jelena je intimne želje izgovorila u sebi, a one što želi svim kaže:

- Kako vreme prolazi, sve više shvatam značenje one naše stare izreke: "Samo da smo živi i zdravi". Dodala bih i da nema rata, nigde u svetu.

Mnoge dame kada pređu četrdesetu plaše se starenja, ali Jelena nije jedna o njih. Vedar duh i pozitivne misle ovu šarmatnu pevačicu čine lepom.

- Mislim da su godine samo broj i da nam donose mudrost i zrelost, koju nismo imali kad smo bili mlađi. Tako da se ja svojim godinama radujem i verujem da se to i vidi - kaže ona kroz osmeh.

No, da je život pun iskušenja, te da nosi lepe, ali i one manje lepe trenutke svesna je i sama Jelena.

- Svako od nas ima uspone i padove u životu, ali bitno je kad doživimo nedaće da se ne predajemo, već da ustanemo i da idemo dalje, hrabro kroz život u ime ljubavi i u ime svih koji nas vole i koji su nas voleli - kaže Jelena.

Na pitanje da li joj je ljubav najveći životni pokretač, Jelena odgovara:

- Mudri ljudi su još u starim vremenima napisali da će posle svega ostati vera, nada i ljubav. Ali da je od njih najveća ljubav. To mi je putokaz na koji se svakodnevno oslanjam.

Jelena uveliko radi na dugoočekivanom albumu, koji će objaviti ove godine, a koji će pratiti i spotovi. Na pitanje da li će slušaoci plakati dok budu preslušavali album, Jelena kaže:

- Nove pesme su pune divne muzike i divnih tekstova. Radujem se što ću ih uskoro podeliti sa vama. Pronaći ćete se sigurno u nekoj od njih. Ovih dana snimam nekoliko spotova u Crnoj Gori, a zatim i kod nas u Beogradu. Sav ovaj rad oko albuma me čini ispunjenom - rekla je Jelena.

Na pitanje koja je to pesma koja joj se sa albuma najviše dopala, Tomaševićeva kaže:

- Kada bude izašao album, više ćemo pričati o tome, ali za sad ću vam otkriti da sam pre nekoliko godina na Instagramu mog saradnika Branka Koprivice čula božanstvenu melodiju i pitala sam ga: "Čija je ovo muzika?" On mi je rekao da je to njegova tema koju je iskomponovao na gitari. Inspirisala me je ta divna muzika i napisala sam tekst... Tako je nastala pesma "Nema te", pravi ugođaj za muzičke sladokusce.

Jelena je majka tinejdžerke Nine, a na pitanje da li se plaši njenog odrstanja u smislu da ovo vreme donosi nove izazove, pevačica kaže:

- Svako vreme je teško za sebe. I našim roditeljima nije bilo jednostavno da nas vaspitavaju. Sebi kao roditelju zadajem zadatak da budem fleksibilna i puna podrške i ljubavi. I mislim da mi za sada uspeva.

Izvor: Blic.rs
Foto: jelenatomasevic_official/Instagram

Pogledajte još