Vermez zadovoljan bodom u Bakuu

"Nefči bi mogao ravnopravno da se bori za titulu u Super ligi Srbije. Posle svega, mogu reći da sam zadovoljan bodom, jer smo poslednjih 15 minuta igrali sa igračem manje i tada smo pokazali karakter tima", rekao je Vermezović posle utakmice u Bakuu.

Vladimir Vermezović je ocenio da je utakmica bila takmičarska i puna naboja.

POGLEDAJ VIDEO: Nefči - Partizan 1:1

"Bili smo svedoci takmičarskog meča sa puno naboja, koji su obe ekipe želele da dobiju, iako ni o čemu nije odlučivao. Utakmica je bila veoma napeta, oba tima su želela pobedu. Mi smo mnogo bolje odigrali u drugom poluvremenu nego u prvom", ocenio je Vermezović.

Na pitanje kako komentariše isključenje Aleksandra Mitrovića, trener crno-belih je kazao da nije video šta se desilo.

"Upošte ne znam zašto je Mitrović isključen, nisam video od gužve koja je nastala na terenu. Pretpostavljam da je nešto prigovorio sudiji, ali nisam siguran u to", kazao je Vladimir Vermezović.

On je rekao da mu je krivo zbog načina na koji je njegova ekipa primila gol.

"Žao mi je što smo primili onakav gol u prvom poluvremenu, to nam nije prvi put, dok smo u drugom delu stabilizovali igru i kontrolisali je u većem delu. Da nije bilo isključenja, verovatno bismo mogli i više da napravimo", rekao je Vermezović.

Partizan će u poslednjem, šestom kolu Grupe H Lige Evropa dočekati ruski Rubin šestog decembra, dok će Nefči gostovati Interu.

Beta

Pogledajte još