Janković: Igrači pokazali da imaju karakter i dušu!

"Ovakvom pobedom su igrači pokazali da u njima ima karaktera i duše i da znaju kako se bori za dres Zvezde. Naravno, kada preokrenete rezultat na gostujućem terenu podrazumeva se da imate i malo sreće, međutim mi smo čitav meč se trudili da zaslužimo naklonost fortune", rekao je Janković posle utakmice u Užicu.

Sloboda je povela pogotkom Darija Purića u 26. minutu, ali je Zvezda golovima Ognjena Mudrinskog u 85. i 93. došla do preokreta i pobede.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda pobedila Slobodu u Užicu

Aleksandar Janković je kazao da je njegova ekipa posle primljenog gola sve vreme imala inicijativu.

"Očekivali smo tešku utakmicu jer smo znali da je Sloboda kompaktna ekipa i da posebno dobro igra na svom terenu. Nismo bili na zavidnom energetskom nivou i zbog toga nismo smeli da napadnemo svom žestinom od prvog minuta. Primili smo gol iz jedne šanse i nakon toga smo sve vreme imali inicijativu i pritiskali protivnika", kazao je on.

Trener Crevene zvezde je istakao da očekuje da se njegovi igrači dobro spreme za poslednji meč u jesenjem delu sezone, koji će igrati sledećeg vikenda protiv Vojvodine.

"Pred nama je nedelja mirnog rada za poslednji meč polusezone protiv Vojvodine na našem stadionu, koja će nam kreirati raspoloženje u toku zimske pauze. Očekujem da dobro radimo i da u pobedničkom raspoloženju zaokružimo polusezonu", rekao je Aleksandar Janković.

Beta

Pogledajte još