Kako muškarci vide žene?

1. Seks za jednu noć

Devojka s kojom spavaju samo jednom, za muškarce je još uvek laka žena jer je verojatno već tako spavala s puno muškaraca i to uopšte nije merljivo s tim da je i on sam već spavao s puno žena. Obično se radi o jako privlačnim ženama s punim samopouzdanjem i koliko god muškarci pričaju da za takve nisu zainteresirani, uskočili bi joj u krevet kad god im se pruži prilika.

2. Dobra devojka

Takve devojke muškarci cene, ali nisu sigurni je li zapravo materijal za devojku jer je samo dobra. Budući da ne ostavlja odmah dojam seksi žene, radije je smeste u kategoriju prijateljice.

3. Devojka za utehu

Ona je uvek slobodna kada je treba i zna da će se javiti na telefon. S njom se ne mora nalaziti niti joj kupovati poklone. Muškarci koji imaju ovaj luksuz obično dobro izgledaju i, naravno, imaju punu podršku svojih prijatelja koji jedva čekaju sočne detalje.

4. Nedostižna devojka

Ona je super seksi, super lepa i ima super posao. Stoga joj prilaze samouvereni i zgodni muškarci, dok se ostali 'smrtnici' uopšte ne usude prići i najčešće misle da se radi o umišljenoj pozerki.

5. Samozavaravanje

Ako muškarci nešto ne vole kod devojaka, onda je to kada glumataju da su najlepše na svetu te svima pričaju koliko su neodoljive. Zapravo ih žale jer znaju da su usamljene te još uvijek nisu naučile sniziti kriterijume.

6. Materijalista

Ona je lijepa i pametna, a druženja s njom su izvrsna. Ipak ima jednu veliku manu – teško joj je ugoditi i nije za one plitkog džepa. Ovakve devojke najčešće dolaze iz dobrostojećih obitelji i ponekad nisu ni svjesne koliko su zahtevne.

7. Tuđe devojke

Prijateljeva devojka jednostavno je zabranjeno voće. Bez obzira na to je li im veza pred raspadom ili je očito da nisu dobar par, neke kodekse muškarci će retko kada prekršiti.

Izvor: Tportal.hr

Pogledajte još