Jedna zvezda se (previše?) uživljava kada se maskira

Teško da će te ispod cirkona, teške šminke i raskošnog kostima Kleopatre prepoznati manekenku Hajdi Klum. Ali, da, to je čuvena lepotica - bivša Silova supruga, tridesetdevetogodišnja majka četvoro dece, prva Nemica Viktorijin anđeo i, ukratko, poznata ličnost sa bezbroj poslova.

Međutim, čini se da joj jedna od omiljenih zabava - nesumnjivo u isto vreme i poslovni poduhvat, jer nema u šoubizu previše spontanosti - maskiranje za Noć veštica. Njene kostimirane žurke su već čuvene, a o njenim glamuroznim kostimima se uvek priča dugo nakon Noći veštica (setimo se prošle godine kada je sa Silom, tada još suprugom, došla odevena kao majmun).

SETIMO SE I OVE MASKE HAJDI KLUM!

Ali, ove godine, uragan Sendi je stao na put Hajdine žurke za Noć veštica. Ipak, nju to nije sprečilo da istu pomeri za predstojeće Božićne praznike i nazove je "Ukleta praznična žurka" (Haunted Holiday Party) ili, "od milošte", "Ukleti Božić".

I kako je odlučila Hajdi da se maskira za svoj "Ukleti Božić"? Pa da lice prekrije cirkonima, stavi bogatu crnu periku, obuče se kao seksi verzija Kleopatra ukrštena sa sirenom zlatnih krljušti, sedne rumenom Deda Mrazu u krilo i pokaže svima kako ona zamišlja praznike. Fotografije govore hiljadu blještavo-cirkoničastih reči...

(old_image)

(old_image)

Pogledajte još