Fudbaler Crvene zvezde Šišić nema novca za stanarinu

BEOGRAD, 9. aprila 2009. (Beta) - Fudbaler Crvene zvezde Mirnes Šišić izjavio je da mu je stanodavac naredio da u roku od dva dana napusti stan pošto, zbog neisplaćenih dugovanja kluba, nije mogao da plati kiriju.

"Od kada sam u januaru došao (u Zvezdu), nisam primio ni dinara. Prva dva meseca sam plaćao stan sam, ali zaista nema smisla da to i dalje činim", izjavio je Šišić agenciji Beta.

Šišić, koji je i reprezentativac Slovenije, istakao je da je takva situacija stramotna za nekadašnjeg evropskog i svetskog šampiona.

"Mi stariji igrači svakog dana mlađima dajemo po 1.000 din da imaju. Garantujem da barem sedmorica igrača ne može danas da kaže da će sutra imati za kafu i sok. To je sramota. Samo nam sportski direktor (Ilija Ivić) pruža podršku, ali on nije zadužen za finansije. Ostale članove uprave i ne viđamo", kazao je ogorčeno Šišić.

Šišić je naglasio da će fudbaleri Crvene zvezde nastaviti da ispunjavaju svoje obaveze, ali samo zbog sebe i navijača.

Nezadovoljni igrači Crvene zvezde zatražili da se da sutra sastanu sa predsednikom kluba Den Tanom da razgovaraju o situaciji u klubu. Sastanak će najverovatnije biti održan uoči popodnevnog treninga.

Pogledajte još