Kasalica: Do poslednjeg kola nismo bili loši!

"Mislim da sve do poslednjeg kola nismo bili loši. U Evropi smo se predstavili u dobrom svetlu, i na najbolji mogući način reprezentovali klub. Takođe u prvih sedam-osam kola igrali smo dobro, u jednom trenutku smo bili i lideri na tabeli. Ipak najviše nas boli sve poraz od Vojvodine, jer smo mogli da smanjimo bodovni minus i da na proleće uđemo skoro egal sa večitim rivalom. Razočarali smo sami sebe, trenera, navijače i sve one koji vole Zvezdu. Nemam ni objašnjenje ni opravdanje zašto je to tako bilo" istakao je crnogorski reprezentativac koji smatra da i pored kiksa crveno-beli mogu prvi da prođu kroz cilj na kraju šampionata.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda - Vojvodina 0:3

"Igrao sam isto kao i čitava ekipa. Na početku u evropskim kvalifikacijama sam bio dobar, na početku prvenstva takođe, ali sam kasnije kao uostalom i svi pružao slabije partije. U međuvremenu sam promenio i poziciju u timu, i kada podvučem crtu, mislim da sam sigurno mogao više i bolje" konstatovao je Filip.

Novo okupljanje fudbalera Crvene zvezde zakazano je za 9. januar kada će početi pripreme za prolećni deo sezone.

"Sada sve zvuči kao fraza, ali zaista mislim da imamo najbolji tim u Srbiji, iako to nismo pokazali tokom „jeseni“, posebno u poslednjoj utakmici. Protiv Vojvodine smo bili nedostojni grba i dresa koji nosimo, ali znam da možemo puno bolje. Nadam se da ćemo se tokom priprema dobro uigrati i spremiti za nastavak prvenstva" zaključio je Filip Kasalica.

Pogledajte još