Stojadinović: U petak odluka o treneru i predsedniku Zvezde

"Sale Janković je podneo izveštaj o radu u prethodna tri meseca. Podneo je ostavku Radnoj grupi i to je bila glavna tema (sastanka). To je jedna veoma ozbiljna odluka da bismo mogli da je donesemo odmah, ali u narednih par dana ćemo doneti odluku da li se ostavka prihvata", kazao je Stojadinović novinarima u ponedeljak posle ponoći na stadionu Zvezde.

Zoran Stojadinović je bio jedini član Radne grupe raspoložen za razgovor posle sastanka koji je počeo oko 22.00, a završio se nešto više od pola sata posle ponoći.

"Niko nije razmišljao da ćemo doći u ovu situaciju. Svi smo se nadali da će Sale ostati trener i ovo nas je zateklo", dodao je Stojadinović.

On je kazao da će Zvezdina radna grupa u petak imati sastanak sa Upravnim odborom na kojem će se razgovarati i o kandidatima za predsednika crveno-belih.

U beogradskim medijima se kao novi predsednik Zvezde navodi nekadašnji rukovodilac kluba Dragan Džajić.

Zoran Stojadinović je, međutim, kazao da se sinoć nije pričalo o tome.

"U petak će biti tema kandidati za predsednika. Koliko se sećam, večeras nismo pričali o tome", rekao je Stojadinović.

Džajić, koji je trenutno predsednik Radne grupe, zamolio je novinare da ne govori o svom mogućem povratku na čelo Crvene zvezde, dok je prvi čovek sportskog društva crveno-belih Petar Škundrić posle sastanka na "Marakani" kazao: "Odluka je njegova. Svi su za Džajića".

Sastanku desetočlane Radne grupe sinoć je, kako agencija Beta saznaje, prisustvovalo devet članova, pošto je izostao Miodrag Lemajić.

Beta

Pogledajte još