Poznanica Kejt Midlton organizuje maskirane seks žurke za elitu

Ema Sajl, koja voli sebe da naziva "seks preduzetnicom", u žiži je britanske javnosti iz, najmanje, tri razloga. Prvo, ona je organizatorka maskiranih seks žurki za elitu pod nazivom "Ubijanje mačića" (Killing Kittens) čiji cilj je da uz potpunu diskreciju članovi ove mreže uživaju u ostvarivanju svojih seksualnih fantazija.

"Killing Kittens" nudi organizovanje seks žurki sa raznim temama. Na primer, za one koji vole moguće je i da klijentima bude "orkestrirano iskustvo otmice" po ceni većoj od 3.000 funti.

Međutim, drugi razlog zbog koga je Sajlova sada još interesantnija javnosti zato što je jedna kompjuterska greška, sve mejlove koje je uputila svojim klijentima koji insistiraju na neotkrivanju identiteta preusmerila na sasvim pogrešne adrese.

I, treće, najintrigantnije tabloidima jeste činjenica da je Sajlova bila u istom veslačkom timu i prijateljica je Kejt Midlton, supruge princa Vilijama.

(old_image)

Međutim, žurke iz mreže "Killing Kittens", koje svojim stilom podsećaju na film "Širom zatvorenih očiju", ne postoje "od juče", već još od 2007. i to dva puta mesečno. Cilj im je da gosti, mahom članovi britanske elite, ostvaraju svoje seksualne fantazije pod maskama ili bez njih, zavisno od njihove želje.

Oni koji bi da ih posete ove seks žurke moraju imati između 18 i 45 godina i moraju biti ili devojka bez partnera ili par.

Postojanje ovih seks žurki je sada ugroženo, jer su klijenti koji su odgovorili na jedan imejl poziv na božićnu zabavu shvatili da je kompjuterski virus njihov odgovor prosledio na celokupnu listu klijenata iz kluba.

U pozivnici upućenoj mejlom gostima je predloženo da dođu u prazničnom donjem vešu ili "nečemu perverznom". Međutim, nekoliko klijenata kontaktiralo je Sajlovu da je pitaju zašto je njihova elektronska pošta puna odgovora od drugih članova kluba "Killing Kittens", piše "Blic".

Ema Sajl (33) je ćerka diplomate koja se ovim biznisom bavi još od 2005. godine. Do danas njena mreža "Killing Kittens" broji više od 22.000 članova.

Pogledajte još