Uskršnje čestitke

BEOGRAD, 10. april 2009. (FoNet) - Reis-ul-ulema Rijaseta Islamske zajednice Srbije Adem Zilkić čestitao je danas uskršnje praznike beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i svim katoličkim vernicima.

"U ime Rijaseta Islamske zajednice Srbije i svoje lično ime čestitam vam nastupajuće uskršnje praznike sa željom da ih provedete u duhovnoj radosti i lepom raspoloženju", poručio je Zilkić.

"Vernici u svojim praznicima traže smisao, sreću i nadu za bolji i sretniji život. I mi, vaše komšije muslimani, pridružujemo se vašoj radosti svojim čestitkama jer zajednička radost i sreća jača nadu u srcima svih vernika za bolji i sretniji život u našoj zemlji", naveo je Zilkić u čestitki.

Čestitku nadbiskupu beogradskom i svim katoličkim vernicima uputio je i muftija srbijanski Muhamed Jusufspahić.

"U ime srbijanskog Mešihata Islamske zajednice i lično vama, velikodostojnicima, sveštenstvu i svim vernicima Rimokatoličke crkve u Srbiji čestitam nastupajuće praznike sa željom da ih provedete sa puno duhovne radosti u lepom raspoloženju, moleći Boga da svim ljudima podari svoju dobrotu, blagostanje i mir", poručio je Jusufspahić.

Pogledajte još