Crno-beli protiv Rubina kao da im je prva utakmica

"Igrači su umorni i željni odmora i zbog toga jedva čekaju da ova utakmica počne. Meč dolazi kao šlag na tortu, pošto igramo protiv jedne veoma ozbiljne ekipe", rekao je Vermezović novinarima na stadionu Partizana.

Rubin je prvi na tabeli sa 13 bodova. Sledi Inter sa 10, a Partizan je treći sa dva boda.

"Rubin je već obezbedio poziciju...ali ne mislim da će biti opušteni već će igrati kao na svakom meču. Mi isto želimo dobar rezultat i igraćemo utakmicu kao da je prva u grupi, a ne poslednja i ona u kojoj nemamo šanse za plasman u drugu fazu",
rekao je on.

Jesenji deo sezone u Srbiji je završen, a igrači će posle ove utakmice otići na odmor, ali je Vermezović rekao da im ne treba posebna motivacija za ovaj meč.

"Našim igračima nije potreban dodatni stimulans, jer igraju protiv ozbiljne ekipe kao što je Rubin, i u takvim mečevima ne treba dodatna motivacija", rekao je on.

Na novinarsku molbu da prokomentariše igru u Evropi, trener šampiona Srbije je kazao da je tim mogao više da je imao bolju realizaciju.

"Možda smo mogli više, osvojili smo dva boda, ali nismo imali i sreće. Mada je i realizacija je bila loša jer u Evropi ne možete da očekujete da stvorite 20 šansi, već morate da postignete gol iz onih nekoliko koje stvorite. Mi to nismo uspeli. Da jesmo, verovatno bismo imali više bodova",
rekao je Vermezović.

Na novinarsko pitanje kada će saopštiti svoju odluku da li ostaje u klubu, Vermezović je odgovorio: "Do kraja godine".

Portparol Partizana Nenad Danilović rekao je da je prodato 6.300 kompleta za Ligu Evropa i da se ne očekuje manje ljudi od toga, ali ni više od 10.000. Isto veče košarkaški klub Partizan dočekuje Barselonu u meču koji može biti odlučujući za crno-bele.

Vermezović
je rekao da je svestan svega toga, ali je pozvao one koji dolaze da pokažu malo strpljenja.

"Znamo sve, i da se igra basket i da će biti hladno, ali bih zamolio one koji dođu na stadion i koji će da se smrzavaju da imaju malo strpljenja, jer će videti da je Rubin ozbiljna i tvrda ekipa. Da ne bude odmah zvižduka", rekao je trener Partizana.

Aleksandar Mitrović
neće igrati zbog suspenzije, a Marko Šćepović se požalio na povredu, što znači da bi u napadu trebalo da igraju Stefan Šćepović i Lazar Marković.

(Beta)

Pogledajte još